Átrium
a new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
Margit körút 55., Budapest, H-1024 Hungary ,

Tangerine // Az Őrült Nők Ketrece // VIZUÁLIS PERFORMANCE // DÍSZBEMUTATÓ

Dec 14, 2015 @ 8:00 pm  —  Dec 14, 2015 @ 11:00pm

>>>>A magyarhangya bemutatja: Tangerine
>>>>A díszbemutatót Az Őrült Nők Ketrece vizuális performansza kíséri.

Belépő: 1500 HUF

>>>Érkezés: 19:00 / őrült nős és férfias sminkelés + magyarhangya plakátbörze

>>>Filmkezdés: 20:00

Az őrületes program már este 7-kor megkezdődik! A bemutató előtt várjuk a nézőket őrült nős és őrült férfias sminkelésre: a Madárkák segítségével ismerkedhetnek meg a drag átváltozás rejtelmeivel!

És plakátbörze is lesz: a magyarhangya filmes plakátjaiból is válogathattok, támogatva ezzel jövő évi munkánkat. És valódi meglepetéssel is készülünk a vetítés utánra! A film 8-kor kezdődik, de érdemes már este 7-től érkezni. Jegyet az Átrium oldalán tudtok venni. Gyertek!

A karácsonyra időzített markáns hangulatú vígjáték, a Tangerine az Átrium Film-Színházban debütál, s nem is akármilyen vendégekkel. Sean Baker független filmes alkotása mind vizuális stílusa, mind témaválasztása miatt helyet érdemel Az Őrült Nők Ketrecében.

A bemutató előtt várjuk a nézőket őrült nős és őrült férfias sminkelésre: a Madárkák segítségével ismerkedhetnek meg a drag átváltozás rejtelmeivel! A premiert a színpadon az előadás szereplői a produkció egyik legendás dalával köszöntik. Közreműködnek a Kultúrbrigád társulatának művészei, Parti Nóra és Fehér Balázs Benő, valamint a Madárkák.
____________________________________________________

Tangerine (87 perc)

Felvirrad Karácsony napja Tinseltownban, és Sin-Dee újra ringbe száll, miután kiengedték a sittről. Amikor megtudja, hogy barátja és stricije, Chester képtelen volt hű maradni hozzá a bent töltött 28 nap alatt; legjobb barátnőjével, Alexandrával útra kel, hogy végére járjanak a pletykának. Izgalmas odüsszeiájuk során bejárják Hollywood külkerületeit, ahol kiderül, hogy más is küzd a hűtlenség problémájával. Sean Baker Sundance fesztiválon debütált, energikus komédiája váratlan fordulatokban gazdag, tudatosan modern karácsonyi mese L.A. utcáiról – iPhone 5-el forgatva!

Rendező: Sean Baker
Bemutató: 2015. december 24.
Forgalmazó: magyarhangya

Event Venue

  • Venue
    Átriuma new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
  • About
    a new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
  • Location
    Budapest, Margit krt. 55, 1024 Hungary
  • Follow On

Event Details