Uránia Nemzeti Filmszínház
a new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
Rákóczi út 21., Budapest, 1088 Hungary ,

LUCKY – Premier előtt az Urániában

Jan 1, 2018 @ 4:30 pm  —  Jan 1, 2018 @ 6:30pm

Az elismert karakterszínész, John Carroll Lynch rendezői debütálása egyszerre főhajtás a nemrégiben elhunyt színészlegenda, Harry Dean Stanton előtt, és egy meditáció a halandóságról, a spiritualitásról és az emberi kapcsolatok törékenységéről. A 91 éves korában, 2017 szeptemberében elhunyt színész-óriás utolsó szemináriuma ez az utókor számára az elmúlásról, bölcsességről, józanságról és halhatatlanságról. „Nem igazán történik semmi a Lucky-ban, mégis mindenről szól” – írja a New York Times. Premier előtti vetítés az Urániában január 1-jén 16:30-kor!

SZTORI
Lucky kilencvenegy éves, ateista öregember, aki egy világvégi sivatagi városkában él hozzá hasonlóan furcsa figurák társaságában, és szenvedélyesen ragaszkodik függetlenségéhez. Ám egy nap úgy érzi, feneketlen mélység szélén áll, így akár akarja, akár nem, elindul az önvizsgálat útján, ami, mint tudjuk, gyakran a megvilágosodás felé vezet.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=McBgOp6UmJc

Részletek honlapunkon: http://www.urania-nf.hu/esemenyek/1090/

Event Venue

  • Venue
    Uránia Nemzeti Filmszínháza new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
  • About
    a new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
  • Location
    Budapest, Rákóczi út 21, 1088 Hungary
  • Follow On

Event Details