Uránia Nemzeti Filmszínház
a new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
Rákóczi út 21., Budapest, 1088 Hungary ,

A Föld sója – November 11-én is!

Oct 8, 2017 @ 11:00 am  —  Nov 11, 2017 @ 5:00pm

A Műcsarnok Salgado-kiállítása kapcsán ismét vetítjük a fotográfus Sebastiao Salgadóról szóló riportfilmet, október 28-án 11:00 órakor és november 11-én 15:00 órakor
A kiállításbelépővel kedvezményes mozijegy vásárolható, és a mozijegyet is érdemes megőrizni, mert annak felmutatásával a Műcsarnokban féláron kapható a Salgado kiállítás teljes árú és kombinált teljes árú jegye.

Részletek és jegyfoglalás: http://www.urania-nf.hu/film/a-fold-soja

Az elmúlt negyven év során a fotográfus Sebastiao Salgado a folyton változó emberiség nyomdokain haladva utazta át a kontinenseket. Tanúja volt a közelmúlt fontosabb történelmi eseményeinek, nemzetközi konfliktusokkal, éhínséggel, elvándorlásokkal találkozott. Most érintetlen területek, vadon élő növények és állatok, grandiózus tájak felfedezésére indul: egy olyan hatalmas fotográfiai projektbe vág, amellyel egyben tiszteleg is földbolygó szépsége előtt. Sebastiao Salgado életét és munkásságát az őt utolsó útjain kísérő fia Juliano, Wim Wenders és a fotós maga tárja fel előttünk.

Jegyinformáció a filmvetítésre az Uránia Nemzeti Filmszínházban:
Teljes árú jegy 1400 Ft.
Akik a Műcsarnok Salgado-kiállítására jegyet váltottak és pénztárosunknak odaadják, azok 1100 Ft-os jegyáron tekinthetik meg a filmet az Urániában.
Diák, pedagógus és nyugdíjas jegyár 800 Ft

Event Venue

  • Venue
    Uránia Nemzeti Filmszínháza new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
  • About
    a new model for a community based independent film distribution 2.0 fresh, funky, fandependent
  • Follow On

Event Details